Kundalini Ioga

La tecnologia de Kundalini Ioga tal com la va ensenyar Yogi Bhajan té com a objectiu despertar l’energia Kundalini, l’energia de la consciència.
En les classes practicaràs exercicis de respiració, Pranayamas, que t’ajudaran a ser conscient del teu estat mental i poder així gestionar les emocions.
A continuació entrem en el Kriya que és la part més física, on equilibres i actives els diferents sistemes del cos a través de postures i moviments.
La Relaxació que la precedeix t’ajudarà a integrar els beneficis de les pràctiques anteriors.
I culminem amb la Meditació a través de Mantras (repetició de paraules/frases), observació en la respiració i altres tècniques mil·lenàries que donaran calma a la teva ment i harmonia en les teves emocions.

Vols provar alguna de les nostres classes?

Ashtanga Ioga

L’Ashtanga Vinyasa Ioga es caracteritza per ser un ioga dinàmic que es practica en silenci i té un acompanyament individualitzat amb cada alumne.
Les classes comencen amb el cant del mantra d’introducció i seguidament cada alumne pràctica al seu ritme la seqüència que es va aprenent a poc a poc amb cada sessió a través de la guia i l’ajuda del professor. Les asanes (postures) s’adapten al nivell i condició física de l’alumne i es practiquen amb el control dels bandhas (tancaments físics i energètics), els dristis (enfocament de la mirada) i la respiració controlada.

La primera seqüència que aprenem s’anomena “ioga chiquitsa”, que es tradueix com a -ioga teràpia-.
És una experiència individual i personal que ens convida a la introspecció i a l’observació interna. Mantenir la ment enfocada en la realització de la seqüència de postures a través del control de la respiració permet trobar calma interna i a mesura que el cos crea espai i allibera bloquejos, anímica i mentalment també anem trobant aquest espai de consciència plena.

Una petita mostra

Ioga Restauratiu (Hatha)

Les classes de Hatha Ioga Restauratiu són classes guiades en les quals la seqüència de postures es realitza per treballar en la millora d’alguna de les nostres parts del cos, sigui perquè hem patit alguna lesió o bé perquè posturalment són zones que pateixen diàriament.

Les sessions comencen amb el cant d’un mantra, les postures es realitzen molt pausadament, amb l’ajuda de suports quan és necessari i es mantenen durant un cicle de respiracions llarg per tal d’aprofundir en el benefici físic i anímic de cadascuna d’elles. Com en totes les sessions de ioga, la classe finalitza després de la pràctica de shavasana (relaxació) i el cant del mantra final.

Meditació

La Meditació és la pràctica prèvia per arribar a una ment meditativa, una ment calmada que actua des de l’ànima i no des de l’impuls primari de les emocions.
Hi ha diferents tècniques que podem practicar per reduir el soroll mental, a Dharma Ioga seguim principalment la tradició del Kundalini Ioga tal com el va ensenyar Yogi Bhajan.
Meditacions amb Mantra, amb tècniques concretes de respiració, amb observació de processos. També practiquem meditacions amb Mudras tan estàtics com en moviment.

I que són els Mantras i els Mudras?

Mantra: és una paraula o varies, majoritàriament en idioma Gurmukhi (idioma sagrat similar al Sanscrit). La paraula té la seva pròpia vibració i el fet de repetir-la sigui en veu alta o mentalment ajuda a travessar les capes denses de la ment i arribar a llocs de calma i quietud.
Mudras: son gestos amb les mans que accionen i dirigeixen l’energia subtil.

Vols provar alguna de les nostres classes?

Ioga Nidra

El Ioga Nidra també anomenat “Ioga dels somnis conscients”.
Una relaxació/meditació totalment guiada que pren com a referència les ensenyances de Swami Satyananda Saraswati amb les nou fases del Nidra Ioga.
Estirada, en postura de Shabasana, entraràs en diferents fases per anar relaxant el cos físic, la ment, les emocions… Per després entrar amablement en l’inconscient i observar, acceptar processos interns i procurar possibles canvis.
Aquesta seria una curta descripció de les nou fases; contacte amb la postura estirada còmoda, Sankalpa (propòsit), rotació de consciència (recorregut mental pel cos), consciència en la respiració, sensacions oposades (fred-calor, tristor-alegria), obertura de l’espai de Chidakash (espai on l’inconscient es torna conscient), visualització (recreant nous espais, situacions…), neteja de l’espai de Chidakash i Sankalpa, i arribem a l’última fase on tornem al moment present recollint amorosament l’experiència viscuda.

Vols provar alguna de les nostres classes?

Agenda

T’oferim Formacions, Cursos i Tallers amb una gran diversitat de professionals especialitzats en el benestar i salut. Procurem oferir-te modalitat presencial i/o online.

  • Formació en Numerologia Tàntrica.
  • Formació en Mindfulness i Meditació.
  • Formació en els diferents nivells de Reiki.
  • Taller de Constel·lacions Familiars.
  • Introducció al Kundalini Ioga i Ashtanga Ioga.
  • La Benedicció de la Respiració.
  • Masterclass de Shakti Dance i Dansa del Ventre.
  • I molt més!

Descobreix les properes activitats, i si no et vols perdre cap data mantén-te informada amb la nostra newsletter.