Les teves dades són importants per a mi, aquí t’explico com les faré servir.

Quan et subscrius a les newsletter emmagatzemo el teu nom, cognoms i e-mail per mantenir-te informat de les novetats del centre Dharma Ioga, de les activitats que jo personalment organitzo o per donar a conèixer algun projecte dels professionals amb qui col·laboro.

El contingut que rebràs és apte per tots els públics i edats. Així i tot, els menors d’edat han de ser autoritzats pels seus tutors legals.

La política de privacitat:

És possible que aquesta Política de Privacitat pugui canviar en funció dels ajustos legals. Et recomano que revisis de forma periòdica aquest document.

Rebeca Becerra Sanchís gerent i propietària del centre Dharma Ioga, ha ajustat aquesta web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeo i del Consell del 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de las persones físiques (RGPD), la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de desembre, de Protección de Datos Personales i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

Com he obtingut les teves dades?

Quins són els teus drets per haver-me facilitat les teves dades?

En cas de petició per part de l’interessat, Rebeca Becerra Sanchís deixarà de tractar les dades, excepte per motius legislatius o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que m’hagis facilitat i en un format estructurat, d’us comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Què faig amb les teves dades personals?

Quan et connectes a aquesta web estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Rebeca Becerra Sanchís. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. Al facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://dharmaioga.com, només com es descriu en aquest document.

A la web de Dharma Ioga hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte de la informació que em faciliten les persones interessades:

Hi ha altres finalitats per les quals tracti les teves dades personals:

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Rebeca Becerra Sanchís amb adreça de Dharma Ioga, Passeig Pasqual Ingla, 16. 25700 La Seu d’Urgell (Lleida), és responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscripts.

Dharma Ioga, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb les mesures estrictes estàndards de seguretat. Puc seleccionar i publicar testimonis de clients, que poden contenir informació d’identificació personal, com el seu nom i / o la ciutat, estat o país en què viu. Obtinc el seu consentiment abans de publicar qualsevol testimoni amb el seu nom. Si es publica aquest contingut, estarà disponible per a altres usuaris. Si vols que elimini o esborri el teu nom o testimoni de la meva web, pots comunicar-te amb info@dharmaioga.com.


Legitimació pel tractament de les teves dades

La base legal pel tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Quant temps conservaré les teves dades?


Les dades personals proporcionades es conservaran:

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que utilitzo per gestionar les teves dades són contractades a tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris pel desenvolupament de l’activitat, https://dharmaioga.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( «Google»). Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a https://dharmaioga.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookies sobre el seu ús de https://dharmaioga.com (inclosa la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Hosting: Free Hostia, con domicilio a USA. Més informació a: https://freehostia.com tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Rebeca Becerra Sanchís.

Plataforma web: The WordPress Foundation. Més informació a: https://wordpress.org (The WordPress Foundation). The WordPress Foundation tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Rebeca Becerra Sanchís.

Email marketing: Mailchimp. Més informació a: https://www.mailchimp.com Mailchimp tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’email màrqueting a Rebeca Becerra Sanchís.

Navegació

Al navegar per https://dharmaioga.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

Utilitzo aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades.

https://dharmaioga.com es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquesta web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

https://dharmaioga.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Rebeca Becerra Sanchís s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per Rebeca Becerra per processar les dades de client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, a l’adonar-se Rebeca Becerra, ha de notificar al client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades.

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://dharmaioga.com exonerant a Rebeca Becerra Sanchís, de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Rebeca Becerra Sanchís en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Rebeca Becerra Sanchís en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Rebeca Becerra Sanchís es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Rebeca Becerra Sanchís anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, https://dharmaioga.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, https://dharmaioga.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 6/11/2020.