El centre Dharma Ioga va iniciar el seu camí al Juny del 2017, però la seva història va començar moooolt abans!!

Corria l’any 2007 quan una professora de Kundalini Ioga es va instal·lar a la Seu d’Urgell venint de Barcelona. Va començar a fer classes en diferents sales fins que gràcies a la seva valentia va obrir l’any 2009 un petit centre de ioga al carrer Bisbe Guitart, el Mandala Ioga! Amb el temps i l’empenta que la caracteritzen, l’any 2013 va deixar el Mandala petit per obrir un bonic i més gran centre al Passeig Pasqual Ingla, el que ara coneixeu com a Dharma Ioga. Aquesta noia valenta és la Rosa Orduña Ponti-Gurukirit Kaur.
Seguint el seu cor, l’any 2015, la Rosa va deixar la Seu d’Urgell i em va contactar per ajudar-la al seu centre de ioga.
Aquí va començar una bonica història d’amistat i germanor que encara perdura. Jo venia d’Andorra i els alumnes que no em coneixien d’abans em van acollir de forma espectacular!
Com començava aquest relat, al 2017 la Rosa em va oferir un llegat que jo vaig agafar amb molta il·lusió!

Així neix Dharma Ioga. I quina és la meva història?

El meu nom és Rebeca Becerra Sanchís-Charanprem Kaur, i la meva història en el ioga comença a Andorra. Sent originària de Viladecans, Barcelona, em vaig instal·lar al bonic país pirinenc d’Andorra l’any 2003. L’any 2008 començava a treballar com a secretària i recepcionista a Centre Mosaic, Orientació i Creixement amb el Miquel Bru. El Miquel va ser el meu Mestre de Reiki, em va iniciar en el camí de l’autoconeixement i va ser un gran jefe i amic. D’ell vaig aprendre, entre altres coses, molts aspectes de la gestió del centre. I gràcies a ell vaig poder formar-me com a instructora de Kundalini Ioga. Va ser a Mosaic que vaig rebre la meva primera classe de Kundalini Ioga, amb la meva primera professora Noemí Rodríguez – Pavanjeet Kaur, i aquí va néixer el meu amor al ioga. En aquella classe van ser tantes les emocions que vaig sentir. La primera classe i la primera profe tenen sempre un lloc especial al cor de tots!
La Noemí ens va presentar al que va ser el meu Mestre de Kundalini, Kartar Singh de Golden Temple Academy deixeble directe de Yogi Bhajan, i el Miquel amb molt de treball i esforç va oferir la primera formació a Andorra de Kunadlini Ioga al seu Centre, on em vaig formar. Van ser moltes les emocions i anècdotes que vam viure amb la pràctica, amb les companyes… Però recordo una de molt important per mi: El primer cap de setmana de formació, després d’una meditació on no vaig ser capaç d’estar més de tres minuts en postura fàcil i al rebre la reprimenda del Mestre, vaig sentir que allò m’anava gran. I així li vaig expressar al Mestre, i em va dir… Tu segueix, a veure què passa…i aquí estic!!! Vaig superar molts obstacles gràcies a la disciplina, la pràctica, el suport de les companyes, del Miquel, del Kartar,… Seguint amb la història, vaig començar a donar classes a Mosaic poc després d’acabar la formació l’any 2013 . Feia dos classes a la setmana combinant la feina de secretaria i comptabilitat. Al poc temps va arribar la Giorgina Goñi – Lajpal Kaur, la nova i actual propietària de Mosaic, que va apostar a tope per mi. Vaig començar a donar moltes més classes de ioga i em va empènyer a seguir formant-me. A l’estiu del 2015 la nostra història va agafar camins diferents, ella va seguir a Mosaic donant classes de Kundalini Ioga, acompanyament en Naturopatia… I jo? Vaig baixar a la Seu d’Urgell!! I vet aquí que hem arribat a l’inici de la història.

Aquests serien els fets més destacats i les persones que més han estat protagonistes perquè avui Dharma Ioga sigui la meva realitat, però són moltes altres les persones i fets que han anat teixint el meu camí cap a l’autoconeixement.

Gràcies a tot@s els que ho vau fer possible i gràcies als que ho continueu fent possible.

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!